Financiering | Gewoon goed geregeld

Komen de grote uitgaven voor u niet altijd op het juiste moment? Houdt u uw kredietlijnen met uw bank liever intact voor andere investeringen? Wilt u niet investeren uit uw eigen bedrijfskas? Dan bent u bij Gromec aan het juiste adres.

Financiering met CNH Capital

Wanneer u in een nieuwe CASE-IH of Steyr trekker wilt investeren kunt u kiezen voor een financiering van CNH Capital. Onder aangepaste voorwaarden kunnen wij met CNH Capital ook andere merken financieren. Zelfs de grotere Tuin & Parkmachines kunnen gefinancierd worden.

CNH Capital is de financiële arm van o.a. CASE-IH en Steyr. Als financierings-maatschappij is CNH Capital expert in het financieren van agrarische en industriële machines.

Of het nu gaat om een systeem met variabele of gebroken tarieven. Of om een flexibel afbetalingsplan op maat van uw cashflow. In samenwerking met CNH Capital doen wij er alles aan om u een complete dienstverlening aan te bieden, die is afgestemd op uw financiële behoeften.

Financiering via JCB Finance

Aangezien JCB de derde grootste producent van industrieel- en agrarisch materieel is, biedt JCB u in samenwerking met JCB Finance een degelijke financiering voor uw JCB machine.